Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, că Billel Omrani este incert pentru meciul din deplasare cu Rennes, din grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Peteleu e accidentat şi Omrani are şi el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult”, a spus Petrescu, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu a precizat că CFR Cluj va juca joi cu gândul la victorie, dar l-ar mulţumi şi un punct. “Faptul că n-au mai bătut de nouă meciuri e o sabie cu două tăişuri, nu ştiu cum va reacţiona echipa lor mâine. Am spus că m-aş mulţumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat şi în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm”, a adăugat el.

CFR Cluj evoluează, joi, de la ora 22.00, în deplasare, cu Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Cele două echipe se vor întâlni şi la 7 noiembrie, la Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.