Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Mircea Lucescu este tot timpul preocupat de fotbal şi nu şi-a pierdut deloc pasiunea de-a lungul timpului. Petrescu este la rândul său pasionat de ceea ce face: „Dacă nu-mi dai fotbal n-am ce să fac, mă simt inutil pe planetă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nea Mircea tot timpul e preocupat de fotbal. Cred că nu suportă faptul că nu are meciuri oficiale. Eu asta am simţit la dânsul. Este incredibil ce putere are. Vrea meciuri oficiale, să producă jucători, să producă fotbal. Cred că oriunde ar merge în lume ar face treabă, asta e părerea mea. Pasiunea asta a lui n-a lăsat-o deloc. Eu sunt cam la fel. Dacă nu-mi dai fotbal n-am ce să fac, mă simt inutil pe planetă. Mi-ar plăcea să fim şi corecţi toţi. Dar fotbalul e viaţa mea”, a spus Dan Petrescu.

Întrebat ce îşi doreşte de Paşte, tehnicianul a răspuns: „Sănătate şi victorie. Familia e departe de mine, sunt singur aici. Voi petrece Paştele singur. În afară de victorie ce pot să-mi doresc? Sper ca toţi românii să aibă sărbători fericite. Cel mai important e să fim sănătoşi şi să fie pace, să nu mai fie război. Cât e război nu cred că un om pe pământul ăsta trebuie să stea liniştit, nu ştii ce se întâmplă”.

CFR Cluj întâlneşte FC Voluntari, duminică, în ziua de Paşte, în deplasare, de la ora 19.00, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.