Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că dacă formaţia sa nu va obţine calificarea în faza următoare a Ligii Europa va fi poate unul dintre cele mai triste momente din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu cred că la acest meci contează prima de calificare, ar fi păcat să ne gândim la bani la acest meci. Să nu regretăm acest moment, de-asta mi-e frică mie. Nu ştiu când va mai fi o şansă ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Sunt sceptic. Bugetele echipelor din România sunt foarte mici şi un te poţi compara cu cluburile mari. Dacă nu ne vom califca poate va fi unul dintre cele mai triste momente din viaţa mea de antrenor. Vom fi foarte supăraţi şi foarte trişti”, a spus Petrescu.

El consideră că CFR Cluj trebuie să joace joi cu gândul la victorie. “Dacă jucăm la egal, pierdem sigur, pentru că putem primi gol în minutul 95. Trebuie să jucăm să câştigăm, trebuie să punem probleme. Dacă nu le punem probleme, va fi foarte greu”.

Meciul CFR Cluj – Celtic Glasgow va avea loc joi, de la ora 19.55, în Grupa F a Ligii Europa. CFR are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi, indiferent ce se întâmplă în partida Rennes - Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.