Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este puţin dezamăgită după remiza din etapa trecută, însă jucătorii sunt motivaţi înaintea confruntării cu Universitatea Craiova şi speră într-un rezultat pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani), chiar dacă am făcut un meci foarte bun rezultatul e cel mai important. Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. S-a dovedit că şi CFR poate să primească gol şi când conduce, nu există apărare perfectă. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalti şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani. Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalti clar. Am înţeles că a ais: V-am dat un penalti, ce îl mai vreţi pe al doilea? Mai meritam cel puţin un penalti. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova. La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu.

El a menţionat că medicul echipei nu i-a spus ne vreun caz de covid-19 în lot sau de vreun jucător cu simptome. “Camora are o întindere. Sperăm ca el să joace, dacă nu sigur la următorul meci va juca”, a mai afirmat tehnicianul.

Petrescu este de părere că Universitatea Craiova ar fi meritat ăs obţină mai multe puncte până acum. “Ei tremură pentru play-off, noi tremurăm pentru primul loc. Toată lumea e sub presiune. Sunt conştient că fanii lor îi vor ajuta, că au jucători de clasă. Nu merită punctele pe care le au, merită mult mai multe puncte. Ei au jucat foarte bine mereu şi nu au reuşit să bată. Ei pot să câştige cu orice echipă, de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine pentru acest meci. Sunt convins că va fi un meci decis la mici detalii. Cred că va fi diferenţă de maxim un gol sau un meci egal”, a adăugat el.

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.