Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa ar fi meritat respectul de a i se amâna meciul de săptămâna viitoare, din Cupa României. El a menţionat că îi place mai mult în tribună la meciuri, deoarece vede mai bine ce se întâmplă pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mie îmi place mai mult în tribună, văd meciul mai bine. Şi dacă aş putea colabora cu banca ar fi o idee. Cred că e o soluţie pentru viitor dacă aş putea comunica cu banca”, a afirmat Petrescu.

În ceea ce priveşte faptul că meciul de Cupă nu a fost amânat, Dan Petrescu a spus: “Meciul din Cupă nu a fost amânat: Echipele din România… astea sunt ajutoarele pe care le primesc. Cele din Serbia, Kazahstan, Olanda, care cer să amâne se acceptă. Meritam puţin respect”.

Meciul CFR Cluj - Lazio Roma se va disputa, joi, de la ora 19.55, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa.

CFR Cluj va întâlni apoi, duminică, de la ora 20.30, echipa FCSB, în deplasare, în Liga I, iar ulterior va juca în 16-imile Cupei României, miercurea viitoare (25 septembrie), cu FC Botoşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.