Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă seară, că a plâns la finalul meciului care i-a adus Simonei Halep trofeul la Wimbledon, el menţionând că sportiva constănţeană este deja o legendă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am plâns la final, ştiu ce e în Anglia. E cea mai mare performanţă a sportului românesc. Deja e o legendă Simona, merită toate felicitările. Eu am crezut sută la sută că nu are nicio şansă cu Serena. Nu-mi venea să cred. Şi cred că nici ei”, a spus Petrescu în conferinţa de presă de la finalul meciului din Liga I cu Poli Iaşi, scor 1-1.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.