Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, că speră ca formaţia sa să mai obţină victorii astfel, in extremis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Parcă de mult timp n-au mai fost aşa cinci meciuri să le trăim la intensitate maximă. Nu e uşor ca antrenor. Ca anul ăsta n-a fost niciodată aşa la CFR. E clar că nu mai sunt jucătorii din trecut. Nu e uşor până când voi face echipa să înţeleagă că trebuie să ne apărăm bine. Aveam nevoie de o victorie mai ales în ultimul minut, având în vedere ultimele meciuri. Sper ca în viitor să mai dăm goluri în minutul 90 şi să câştigăm pentru că sentimentul e altul”, a spus Petrescu la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Clujenii veneau după patru remize consecutive şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au înscris Petrila ’33 şi Neguţ ‘90+4 pentru CFR Cluj, respectiv Filip ’64 pentru Gaz Metan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.