Atletico Madrid a spus adio la finalul sezonului trecut Stadionului Vicente Calderon după 50 de ani şi va inaugura sâmbătă, noua arenă, Estadio Wanda Metropolitano. Cu această ocazie, clubul madrilen a programat 12 ore de festivităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atletico a jucat toate meicurile din acest sezon al La Liga în deplasare, cu Girona, Las Palmas şi Valencia, precum şi întâlnirea cu AS Roma, din manşa I a grupelor Ligii Campionilor. Sâmbătă, în campionat, cu Malaga, Atletico se mută în noua casă, o arenă de 67.703 de locuri, care poartă numele sponsorului chinez Wanda, a cincea din istoria de aproape 115 ani a clubului.

Festivităţile de inaugurare, care vor include concerte, întâlniri cu foste glorii, activităţi pentru copii, vor începe la ora locală 11.30, pe platforma din apropierea stadionului şi se vor încheia după meci.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Estadio de la Comunidad de Madrid, Estadio Olímpico de Madrid sau Estadio de La Peineta, cum a fost numită arena, a apărut în 1993 şi a fost închis în 2004, pentru a lăsa loc unui stadion în vederea JO din 2016. Cum Madridul nu a câştigat organizarea JO, clubul Atletico a reuşit să obţină dreptul de a reconstrui arena, iar lucrările au costat 240 de milioane de euro.

Totuşi, scrie Marca, stadionul este departe de a fi gata în totalitate în acest moment, dar Atletico este nevoită să joace aici, pentru că Vicente Calderon va fi demolat în scurt timp. Lucrările la noua arenă vor continua până la finalul anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.