Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Farul, scor 0-2, că formaţia sa va avea mari probleme dacă nu îşi va schimba exprimarea pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci slab din partea noastră, pe care ar trebui să-l uităm cât mai repede. Din punct de vedere tehnico-tactic trebuie să tragem multe învăţăminte. Pe lângă faptul că am făcut greşeli defensive, pe faza de atac am exagerat cu foarte multe acţiuni individuale. O victorie meritată a celor de la Farul. Îi felicit. Trebuie să ne dea de gândit, pentru că dacă vom continua să jucăm aşa o să avem probleme şi pentru locul doi. Greşeala în lanţ de la golul primit nu ar fi trebuit să ne oprească din a juca fotbal. Evoluţia noastră a fost una modestă. Dacă nu schimbăm ceva în exprimarea noastră în teren vom avea mari probleme. N-am făcut nimic astăzi”, a spus Petrea la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Au marcat Betancor ’41 şi Ghiţă ’59.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.