Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat că el şi formaţia sa vor face tot ce depinde de ei pentru a arăta cât mai bine la meciul de luni cu CFR Cluj. El a menţionat că încă nu ştie în ce măsură va putea juca Darius Olaru, care revine după o accidentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem profesionişti, trebuie să ne adaptăm şi chiar şi în această zi sfântă să ne pregătim pentru un joc foarte dificil. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim şii să arătăm mult mai bine. E un meci foarte important, sunt trei puncte importante, dar nu decisive. Cred că titlul de campioană va fi decis după ultima etapă. Vom face tot ce depinde de noi ca să arătăm cât mai bine şi să reuşim să câştigăm printr-un joc colectiv, printr-o exprimare mai bună a jucătorilor noştri. Sper ca mâine seară să fim bucuroşi după o victorie. Mai sunt câteva semne de întrebare în privinţa lui Darius Olaru, nu este complet refăcut. Vom vedea şi după antrenamentul de astăzi şi cel de mâine dimineaţă dacă ne vom putea baza pe el din primul minut sau pe parcursul jocului. Momentan mai avem câteva semne de întrebare în ceea ce-l priveşte”, a spus Petrea.

FCSB va întâlni echipa CFR Cluj, luni, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.