Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, este a doua jucătoare de top care se retrage de la Roland Garros "din cauza" presei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la Roland Garros. În timpul îndatoririlor de presă de după meciul de duminică, am căzut şi mi-am rănit glezna. Din păcate, după un RMN şi multe discuţii cu echipa mea, am luat decizia grea că nu ar fi înţelept să mai joc. Este un ghinion incredibil, dar voi rămâne puternică şi voi face tot posibilul să mă refac la timp pentru sezonul de iarbă", a declarat, marţi, Kvitova, în vârstă de 31 de ani, pe Twitter.

Kvitova, 31 de ani, semifinalistă la ediţia trecută, se calificase cu ceva emoţii în turul al doilea, după un meci echilibrat cu belgianca Greet Minnen, locul 125 WTA, venită din calificări, scor 6-7 (3), 7-6 (5), 6-1, şi urma să joace în manşa a doua cu rusoaica Elena Vesnina, locul 1.096, dar fostă numărul 13 mondial.

Afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa, jucătoarea Naomi Osaka a decis şi ea să se retragă de la turneul de la Roland-Garros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.