Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova a depus mărturie în procesul bărbatului care a atacat-o în locuinţa ei din apropierea centrului oraşului Prostejov, în 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost sânge peste tot", a spus Kvitova, într-o mărturie video, deoarece nu a vrut să fie în aceeaşi încăpere cu suspectul, care neagă acuzaţiile.

Suspectul în vârstă de 33 de ani, Radim Zondra, riscă 12 ani de închisoare dacă este găsit vinovat. El este în prezent în închisoare pentru altă infracţiune.

Colegii lui spun că la momentul incidentului, în decembrie 2016, Zondra era la muncă.

Kvitova a afirmat că suspectul a sunat la uşă şi ea l-a lăsat să intre deoarece aştepta să fie testată antidoping. El i-a spus că a venit să inspecteze boilerul. În timp ce verifica apa caldă de la baie, Zondra ar fi prins-o pe Kvitova şi i-a pus cuţitul la gât.

În lupta pentru a se elibera, Kvitova a fost rănită grav la mâna stângă.

Ea a mai spus că i-a oferit bani lui Zondra să plece, iar el a acceptat 10,000 de coroane cehe (341 de lire sterline).

Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, la 20 decembrie 2016, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc dimineaţa, în jurul orei 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea ţine racheta de tenis.

Kvitova a fost operată la degetele mâinii stângi şi a revenit pe teren la 28 mai 2017, la turneul de la Roland Garros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.