Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a anunţat că peste un milion şi jumătate de oameni au încercat, joi, să cumpere bilete pentru primul meci al naţionalei Argentinei de după triumful de la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Argentina va întâlni Panama în 23 martie, la Buenos Aires, într-un meci amical.

Biletele pentru meciul cu Panama s-au epuizat joi în doar două ore şi 20 de minute.

Deşi pe platforma de vânzare a biletelor au intrat în acelaşi timp milioane de oameni, platforma nu a picat.

A fost ziua cu solicitările cele mai multe pentru un eveniment sportiv în Argentina, precizează AFA: sistemul a înregistrat 1,89 milioane de utilizatori în acelaşi timp. Cu doar un minut înainte de startul vânzării biletelor pentru meci, în sala de aşteptare virtuală erau 1,4 milioane de oameni.

Partida Argentina – Panama se va disputa pe stadionul echipei River Plate, cu o capacitate de 83.000 de spectatori. Biletele au avut preţuri cuprinse între 55 şi 230 de euro.

Pe de altă parte, federaţia argentiniană a primit 131.537 de solicitări de acreditări pentru meci. Tribuna rezervată presei are o capacitate de 344 de locuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.