Peste 1.200 de sportivi din România şi din străinătate sunt aşteptaţi la o întrecere de triatlon care are loc, la sfârşitul acestei săptămâni, în Mamaia, fiind organizate probe atât pentru sportivi amatori, cât şi pentru profesionişti. Traficul auto va fi restricţionat în mare parte din staţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, peste 1.200 de participanţi din România şi din străinătate şi-au anunţat participarea la cea de-a noua ediţie a Trichallenge Mamaia.

“Evenimentul, ajuns la a IX-a ediţie, reprezintă şi o metodă inedită de promovare a litoralului românesc, Mamaia fiind deja consacrată pe harta internaţională a competiţiilor sportive importante. Manifestarea se va desfăşura şi anul acest sub forma unui festival sportiv, având trei componente: probele de triatlon pentru sportivii amatori şi profesionişti,  cros, aquatlon şi duatlon pentru copii şi Crosul «Beach Run»”, se arată în comunicat.

Proba de alergare se desfăşoară, în premieră, pe promenada din Mamaia, în condiţii de siguranţă, pe o suprafaţă plată sută la sută. Înotul se va desfăşura în mare, iar proba de bicicletă pe sensul de mers spre Constanţa.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, sâmbătă, 16 septembrie, între orele 8.30 – 14.00, traficul va fi restricţionat între On Plonje JR şi Hotel Rex pe cele trei benzi ale şoselei, pe sensul Năvodari - Constanţa. Cele trei benzi ale sensului Constanţa – Năvodari vor fi transformate în două benzi pentru circulaţie către Năvodari şi o bandă pentru traficul către Constanţa.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.