Reprezentativa statului Peru a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Noii Zeelande şi a devenit ultima echipă naţională calificată la turneul final al Cupei Mondiale din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Lima, în manşa a doua a barajului intercontinental, Peru, locul 5 în preliminariile sud-americane, a marcat prin Jefferson Farfan '27 şi Christian Ramos '64. În turul de la Wellington, scorul fusese egal, 0-0.

Peru a evoluat ultima dată la un turneu final în 1982, în Spania, după ce a mai jucat în Uruguay - 1930, Mexic - 1970 şi Argentina - 1978.

Noua Zeelandă, participantă la baraj în calitate de câştigătoare a preliminariilor din Oceania, rămâne cu două prezenţe la turneul final, în 1982 şi 2010.

Astfel, America de Sud este reprezentată la turneul final din Rusia de cinci din cele zece echipe care au luat startul în preliminarii: Brazilia, Columbia, Argentina, Uruguay şi Peru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.