La meciul cu Villarreal, de sâmbătă, Real Madrid nu a avut nici un jucător spaniol în unsprezecele de start. Este pentru prima oară în istoria partidelor oficiale când se întâmplă acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima oară în istoria sa, echipa Blanco a început un meci oficial fără să aibă pe teren nici un jucător spaniol. Unsprezecele de start prezentat de antrenorul Carlo Ancelotti în meciul de la Villarreal a fost următorul: Courtois (Belgia) – Alaba (Austria), Rudiger (Germania), F. Mendy (Franţa), Eder Militao (Brazilia), Tchouameni (Franţa), Modric (Croaţia), Kroos (Germania), Valverde (Uruguay), Benzema (Franţa), Vinicius Junior (Brazilia).

Meciul cu Villarreal, din cadrul etapei cu numărul 16  din La Liga, a fost partida oficială cu numărul 4.436 din istoria de 121 de ani a clubului Real Madrid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.