Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj de încurajare pentru Christian Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarcei cu Finlanda. PCH reaminteşte că fanii dinamovişti au trecut prin momente grele când i-au pierdut pe Cătălin Hîldan şi Patrick Ekeng.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"RIDICĂ-TE, CHRISTIAN!  Noi am trecut prin aşa ceva. I-am pierdut pe Căpitan şi pe Patrick Ekeng şi când vedem şcene de felul acesta, inimile noastre se strâng.  Este momentul să înţelegem că ORICE VIAŢĂ CONTEAZĂ. Acestea sunt clipele când jucătorii să îngenuncheze pe teren şi să se roage pentru unul din ei. (poate că s-a îngenuncheat prea mult la comandă şi s-a pierdut sensul acestui gest) Sunt momente în care ne dăm seama cât suntem de firavi şi neputincioşi.  În tribune şi acasă, în alb-roşu sau alb-albastru, zeci de mii de suporteri se roagă pentru viaţa unui fotbalist.  Christian Eriksen este în viaţă, iar în momentul în care a fost scos de pe teren, a ridicat capul şi avea ochii deschişi. Sunt momente în care ne dăm seama că VIAŢA înseamnă mai mult decât fotbalul", a scris PCH.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. 

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

viewscnt

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.