Paul-Henri Mathieu a fost numit vineri căpitanul echipei franceze de Cupa Davis, a anunţat Federaţia Franceză de Fotbal, într-un comunicat de presă. Fostul număr 12 mondial îi succede lui Sébastien Grosjean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încântat şi onorat să devin noul căpitan al echipei Franţei. Sunt convins că, prin combinarea experienţei anumitor jucători cu această nouă generaţie de jucători promiţători, avem tot ce ne trebuie pentru a realiza lucruri mari. Ambiţia mea va fi să creez un spirit de grup puternic, să le împărtăşesc această încredere şi să le ghidez spre succes", a declarat fostul număr 12 mondial (în 2008) în comunicatul de presă al FFT care anunţă numirea sa.

Fostul număr 12 mondial îi succede lui Sébastien Grosjean, care a renunţat la postul său pentru a deveni antrenorul lui Arthur Fils. "PHM va fi, de asemenea, responsabil de delegaţia masculină la Jocurile Olimpice de la Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.