Căpitanul echipei Dinamo, Paul Anton, a declarat, vienri, într-o conferinţă de presă, că va încerca să adune echipa, după scandalul coechiperilor care au băut înaintea meciuluid e la Piatra naemţ, dun Cupa României, cu Aerostar bacă, şi după rezultatele slabe înregistrate în ultima vreme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e o perioadă bună la noi, dar a fi căpitan este o onoare şi voi încerca să adun echipa aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Vom încerca să demonstrăm că suntem o echipă puternică şi nu vom lăsa nimic să ne deconcentreze de la ceea ce trebuie să facem pe teren. Lucrurile s-au discutat deja, şi-au cerut scuze imediat ce s-au aflat lucrurile. Trebuie să fim şi la bine şi la rău împreună, trebuie să dăm dovadă că suntem caractere. Nu a fost un lucru de care să fie mândri, cu siguranţă regretă, dar suntem alături de ei şi împreună trebuie să facem treabă", a spus Anton.

Jucătorul speră într-o victorie a echipei Dinamo la Mediaş, pentru a "repara" atmosfera din lotul "alb-roşu".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Acum suntem concentraţi pentru meciul de mâine. Situaţia din clasament nu este una bună pentru noi şi nu avem voie să ne abatem de la gândul de victorie în meciul de mâine. Nu e un loc care să ne facă cinste, nu a fost până acum un sezon care să ne facă cinste, dar sperăm ca de la meciul cu Gaz Metan Mediaş să arătăm altă faţă, să adunăm puncte şi să intrăm în play-off. Principala problemă a echipei este reprezentată de faptul că nu avem rezultate. În meciul cu Viitorul, poate jocul nu a fost cel care trebuia, dar la Botoşani putea să câştigăm lejer. Şi cu Viitorul am avut ocazii şi puteam să marcăm, la scorul de 0-1. Putem îndrepta lucrurile doar prin evoluţia noastră din teren şi doar prin victorii, O atmosferă bună e când ai rezultate bune. Mâine putem să reparăm şi atmosfera", a spus el. 

Dinamo va evolua sâmbătă, de la ora 20-45, la Mediaş, cu Gaz Metan, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Cinci jucători dinamovişti, fundaşii Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Alin Dudea, mijlocaşii Sergiu Hanca şi Valentin Costache, au băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României, care a avut loc la 26 octombrie, la Piatra Neamţ. Aceştia au fost amendaţi cu câte 3.000 de euro.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.