FC Dinamo Bucureşti şi FK Anjii Mahacikala au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Paul Anton la clubul din Rusia, locul 15 în prima ligă, a anunţat site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revenit la Dinamo în luna iulie a acestui an, după transferul temporar la Getafe (Spania), Paul Anton a marcat în acest sezon competiţional 6 goluri în 19 partide disputate în Liga 1 Betano şi a mai jucat două meciuri în Europa League, în dubla manşă cu Athletic Bilbao, şi unul în Cupa României, cu Universitatea Cluj.

Paul Anton, 26 de ani, a jucat 43 de meciuri pentru echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1, în două perioade (septembrie 2015 - iulie 2016, respectiv iulie 2017 - decembrie 2017), marcând 8 goluri în tricoul alb-roşu. El a mai jucat 11 partide la Dinamo în celelalte competiţii: Europa League (2), Cupa României (5) şi Cupa Ligii (4).

Născut la Bistriţa, fostul jucător dinamovist a evoluat 6 partide pentru reprezentativa Under 21 a României şi a jucat două meciuri amicale, împotriva Bulgariei şi Moldovei, pentru selecţionata divizionară a "tricolorilor".

Paul Anton a fost selecţionat de Anghel Iordănescu în lotul primei reprezentative a României pentru calificările la Campionatul European 2016. De asemenea, în luna octombrie a acestui an, a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial 2018.

Anton a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.