Antrenorul FC Dinamo, Ionel Gane, a declarat, vineri, că nu poate conta la meciul cu CS Universitatea Craiova pe jucătorii Paul Anton şi Steliano Filip, ambii suspendaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune şi am avut de suferit. Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova şi am fost antrenor în urmă cu câţiva ani la Universitatea. Am două absenţe în lot, Anton şi Filip, dar avem soluţii", a declarat Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Lotul dinamoviştilor a efectuat, vineri dimineaţă, la Săftica, ultima şedinţă de pregătire programată înaintea deplasării în Bănie pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova.

Partida Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.