Jucătorul Paul Anton a declarat, miercuri seară, că Dinamo a demonstrat că poate face viaţa grea celor de la Athletic Bilbao, dinamoviştii încercând să obţină calificarea în play-off-ul Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că ar trebui să arătăm mai mult curaj, am dovedit că atunci când credem în forţele noastre, cum a fost în repriza a doua de la Bucureşti, putem faţă faţă unei echipe importante din La Liga. Am mai avut ocazia de a juca partide importante, sper ca la final să fiu fericit. Athletic Bilbao e mult mai valoroasă, noi plecăm cu şansa a doua, pe noi ne-a apăsat acest lucru, dar după 20 de minute ne-am revenit iar în partea a doua am făcut un joc foarte bun. Am demonstrat că le putem face viaţa grea şi vom încerca să ne calificăm. Suntem pregătiţi pentru absolut orice", a declarat Anton.

Şi Jose Antonio Romera crede că Dinamo poate să se impună cu Athletic: "Este un meci foarte important, am mai jucat contra unor echipe importante, dar sperăm să reuşim un rezultat bun. Este clar că va fi greu, Athletic are fani mulţi, ştim unde am venit şi ce ne aşteaptă. Noi ne gândim că pe teren suntem 11 contra 11, publicul va fi de partea lor, dar noi ne gândim doar la victorie. Credem în şansa noastră, aşa cum am demonstrat în Bucureşti, putem să ne impunem".

Meciul Athletic Bilbao - Dinamo, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de TVR 1. În tur, scorul a fost 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.