Patru medalii au câştigat gimnaştii români participanţi la etapa de Cupă Mondială Challenge de la Szombathely (Ungaria), care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică. Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au obţinut câte o medalie de aur şi una de argint.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, în prima zi a finalelor competiţiei, Marian Drăgulescu a obţinut medalia de argint la sol (nota 14,200), în timp ce Laura Jurcă a fost pe locul 6 la paralele (12,833), iar Cristian Băţagă pe aceeaşi poziţie la inele (13,333).

Duminică, în a doua zi a finalelor, Cătălina Ponor a obţinut medalia de argint la sol (13,566) şi pe cea de aur la bârnă (13,933), iar Marian Drăgulescu pe cea de aur la sărituri (14,783).

De asemenea, Vlad Cotuna s-a clasat pe locul 4 la paralele (14,400), Maria Holbură pe aceeaşi poziţie la bârnă (12,266), iar Cristian Băţagă pe locul 5 la sărituri.

În total, cei 7 gimnaşti români prezenţi la Szombathely au evoluat în nouă finale.

Cupa Mondială Challenge de la Szombathely (Ungaria) a reprezentat unul din ultimele teste pentru sportivii tricolori înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Montreal (2-8 octombrie).

Următorul test va fi susţinut de Larisa Iordache şi Ioana Crişan, la etapa de Cupă Mondială de la Paris (16-17 septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.