Preşedintele şi patronul grupării Napoli, Aurelio De Laurentiis, a decis ca echipa să se antreneze şi luni, pregătind meciul cu ultima clasată din campionat, după ce a pierdut duminică la Torino, scor 0-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Italiei, Napoli, s-a antrenat luni seara, din ordinele patronului Aurelio De Laurentiis, pregătindu-se pentru următorul meci din Serie A. Mai mult decât atât, Gazzetta dello Sport şi canalul TV Sky Sports informează că jucătorii campioanei vor rămâne toată săptămâna în cantonament într-un hotel din Pozzuoli, lângă Napoli. Clubul nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Napoli pregăteşte astfel meciul de sâmbătă, de acasă, cu Salernitana, ultima clasată din  Serie A, iar duminică va zbura către Arabia Saudită, unde va evolua în Supercupa Italiei, un turneu cu patru echipe disputat în perioada 18-22 ianuarie.

Campioana en-titre a Italiei, Napoli ocupă locul 9 în Serie A, cu şapte înfrângeri, şi nu a mai înscris din 16 decembrie, de la meciul cu Cagliari. Conducerea clubului a anunţat că nu intenţionează să îl schimbe pe antrenorul Walter Mazzari, care a calificat echipa în optimile Ligii Campionilor, dar a ratat Cupa Italiei, unde a fost eliminată de Frosinone, 0-4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.