Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a anunţat că va organiza din data de 16 mai, o competiţie de tenis cu porţile închise, în cadrul căreia se vor disputa 50 de meciuri la Mouratoglou Academy, în Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimate Tennis Showdown va avea loc în weekend-uri (10 meciuri pe weekend), pe parcursul a cinci săptămâni.

Până acum, şi-au dat acordul pentru a participa David Goffin şi Alexei Popyrin.

“Vor fi jucători de top, deşi încă nu am vorbit cu prea mulţi până acum. După 50 de meciuri, vom face o analiză, vom vedea ce le-a plăcut şi ce nu le-a plăcut oamenilor şi ne vomadapta. UTS este un turneu care va dura tot sezonul şi pentru anii următori. Jucătorii vor obţine puncte, bani şi va exista un campion”, a afirmat antrenorul.

ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea grand slam al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.