Patricia Maria Ţig, locul 140 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Samantha Murray din Marea Britanie, locul 296 WTA, în primul tur al calificărilor turneului de categorie WTA International de la Seul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţiga s-a impus după un meci care a fost întrerupt de ploaie şi care a durat o oră şi 27 de minute. Ea va evolua pentru un loc pe tabloul principal cu jucătoarea sud-coreeană Seong Jeong Jang, locul 268 WTA, sau cu sportiva norvegiană Ulrikke Eikeri, locul 244 WTA şi cap de serie numărul 11.

Şi Ana Bogdan, locul 142 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Jaqueline Cristian, locul 210 WTA şi cap de serie numărul 10, au acces, sâmbătă, în turul al doilea al calificărilor.

În schimb, Alexandra Cadanţu, locul 286 WTA, a fost întrecută în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-2, de a doua favorită a calificărilor, Danka Kovinici din Muntenegru, locul 116 WTA, într-o oră şi 11 minute.

Accederea în manşa a doua a calificărilor este recompensată cu un premiu de 1.020 de dolari şi cu 12 puncte WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc 600 de dolari fiecare şi câte un punct WTA.

Pe tabloul principal sunt acceptate direct Mihaela Buzărnescu, locul 125 WTA, şi Irina Begu, locul 99 WTA.

Buzărnescu va evolua în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, în timp ce Begu va da piept cu poloneza Magda Linette, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.