Jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig, jucătoare ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser şi locul 131 WTA, a ratat, luni, calificarea în turul doi al turneului de Charleston (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 753.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţig a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, după două ore şi 44 de minute, de Laura Siegemund (Germania), poziţia 75 în ierarhia mondială.

Pentru participarea la turneul de la Charleston, Patricia Maria Ţig va primi 14 puncte WTA şi un cec în valoare de 3.425 de dolari.

La turneul de la Charleston mai participă două sportive din România, Alexandra Dulgheru, care urmează să evolueze în primul tur, şi Irina-Camelia Begu, care s-a calificat în turul secund. Meciurile de la turneul american sunt transmise de Digisport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.