Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru "injurii cu caracter homofob" împotriva fostului căpitan al naţionalei Franţei Patrice Evra, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video, Evra a făcut remarce cu caracter homofob împotriva jucătorilor echipei PSG după meciul pierdut cu Manchester United, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Fostul fundaş şi căpitan al echipelor Franţei şi Manchester United, în vârstă de 37 de ani, s-a dezlănţuit pe reţelele de socializare după ce "diavolii roşii" au eliminat PSG din Liga Campionilor. El l-a înjurat şi ameninţat pe reţelele de socializare pe fostul jucător al PSG Jérôme Rothen, apoi, într-un video postat pe SnapChat, a spus: "PSG, voi sunteţi pederaşti.., aici bărbaţii vorbesc". Evra şi-a cerut iertare ulterior pentru postarea sa, precizând că nu este homofob.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Ancheta a fost deschisă după o sesizare a unor asociaţii de luptă contra homofobiei, suţinute de Rouge Direct, a organizaţie din care fac parte foşi jucători ai echipei de fotbal amator Paris Foot Gay.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.