Fostul internaţional francez Patrice Evra a dezvăluit, într-un interviu pentru BBC One, că a avut o copilărie foarte grea, în care a trăit experienţe teribile şi inclusiv a vândut droguri, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Uneori, noaptea, când aruncau Big Mac-urile reci la gunoi, mergeam şi le luam. După ce ne-a părăsit tata, totul a fost haotic. Fotbalul m-a salvat. Când aveam 17 ani, am mers în Italia”, a afirmat Evra, jucător născut în Senegal.

Jucând “Două adevăruri şi o minciună”, el a spus: “Am vândut droguri, am cerişit şi am lucrat într-un magazin de televizoare. Una nu este adevărată. Nu am vândut televizoare”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

“Am sunat-o pe mama şi i-am zis: Aici este raiul, sunt oameni care ne servesc cu mâncare şi am două furculiţe într-o parte şi două cuţite în cealaltă”, a mai declarat el.

În octombrie 2021, Evra mărturisea că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.