Partida dintre Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, se va disputa, joi, nu înainte de ora 15.00, pe arena centrală Manolo Santana, în sferturile de finală ale Madrid Open, întâlnire ce va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sfertul" românesc va fi al doilea meci de pe "Manolo Santana". Ziua de joi va fi deschisă pe terenul central de meciul din circuitul ATP, dintre francezul Gilles Simon şi britanicul Andy Murray, de la ora 13.00.

Este pentru prima dată când două românce se vor întâlni în sferturile unui turneu atât de important, de categorie Premier Mandatory. Anul trecut, Halep a jucat cu Alexandra Dulgheru, pe care o învingea cu 6-1, 6-0, tot în sferturi, la Roma, dar competiţia din capitala Italiei este de categorie mai mică, Premier 5.

În întâlnirile directe, Halep o conduce pe Begu cu 3-0, succese în două seturi: 6-3, 6-4, în sferturile unui turneu ITF de la Bucureşti, în 2007, 7-5, 6-2, tot la o competiţie ITF din Capitală şi 6-4, 6-2, în optimile de finală ale turneului de la Hobart, din 2012.

Alte două românce, Sorana Cîrstea şi Patricia Maria Ţig, joacă miercuri în optimile de finală ale Madrid Open, turneu organziat de Ion Ţiriac, şi, în cazul unor victorii, vor evolua joi în sferturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.