UEFA a anunţat, joi, că restricţiile în vigoare în fiecare dintre ţările europene se vor aplica "în principiu" pentru echipele vizitatoare din Liga Campionilor, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chelsea, care trebuie să se deplaseze la Lille, la 16 martie, ar putea fi sancţionată de introducerea certificatului de vaccinare în Franţa.

Potrivit presei engleze, Chelsea se teme că nu va putea conta pe jucătorii nevaccinaţi la a doua manşă din optimile Ligii Campionilor de la Lille.

Adoptarea în Franţa a certificatului de vaccinare, a cărui implementare nu a fost încă făcută, ar trebui să oblige sportivii profesionişti să prezinte o schemă completă de vaccinare pentru accesul pe stadioane şi în săli de sport.

Situaţia este valabilă şi în cazul celor de la Real Madrid. Liderul din LaLiga se deplasează la 15 februarie la Paris, pentru manşa I a optimilor competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.