Federaţia Română de Fotbal şi Universitatea din Oradea au încheiat un acord prin care se pun baze de lucru în comun pentru perfecţionarea formării viitorilor antrenori de fotbal, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta este al patrulea parteneriat dintr-o serie de 12 cu universităţi din întreaga ţară în vederea optimizării procesului de formare a viitorilor antrenori de fotbal. Precedentele trei au fost semnate cu: Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest Timişoara şi Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

Este încă un pas în implementarea unuia dintre principalele obiective din Strategia Tehnică a FRF, lansată în 2021, prin care FRF contribuie la monitorizarea şi formarea antrenorilor de fotbal din România şi implementarea unui circuit optim al educaţiei acestora cu scopul de a le oferi cea mai bună pregătire.

Ca urmare a semnării parteneriatului, în perioada următoare se vor stabili metodologia şi direcţiile de implementare a acesteia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.