Fotbalistul Marco Parolo a declarast, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru Lazio Roma partida cu CFR Cluj, din Liga Europa, este una ”de câştigat”, el menţionând că el şi colegii săi vor să dea un semnat de constanţă a progresului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un meci de câştigat. Noi jucăm mereu pentru a obţine cele trei puncte. Ne-am antrenat bine, mentalitatea corectă. Vrem să dăm un semnal de constanţă a unui parcurs în creştere. Trebuie să menţinâm o atmosferă liniştită. Am greşit doar prima repriză cu Atalanta şi poate a doua cu Cluj, în restul meciurilor am jucat bine. Aceasta este adevărata maturitate, nu câştigarea meciurilor la final. Pe termen lung, dacă joci mereu bine rezultatele vor veni”, a spus Parolo.

Meciul dintre Lazio Roma şi CFR Cluj, din etapa a V-a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.00, pe Stadio Olimpico din Roma.

CFR Cluj, locul 2 în Grupa E, cu nouă puncte, are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a se califica în 16-imile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.