Mama jucătorului columbian al echipei Liverpool, Luis Diaz, a fost eliberată sâmbătă de poliţie la Barrancas, în nordul Columbiei, după ce fusese răpită, dar autorităţile îl caută în continuare pe tatăl ei, a anunţat preşedintele ţării, Gustavo Petro, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei columbiene, părinţii jucătorului în vârstă de 26 de ani, Luis Manuel Diaz şi Cilenis Marulanda, se aflau la o benzinărie din oraşul lor din departamentul La Guajira când au fost abordaţi de bărbaţi înarmaţi pe motociclete.

"Datorită planului derulat în timp record de poliţie (...) am (găsit-o) deja pe mamă în siguranţă (...) şi continuăm să-l căutăm activ pe tată", a declarat directorul poliţiei, generalul William Salamanca, după o conversaţie la telefon cu mama jucătorului.

Un elicopter militar Black Hawk survolează zona pentru a-i găsi pe răpitori şi pe tatăl fotbalistului, a precizat armata.

“Liverpool Football Club poate confirma că este la curent cu o situaţie în curs de desfăşurare care implică familia lui Luis Diaz în Columbia. Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată în siguranţă şi cât mai curând posibil. Între timp, binele jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, a notat FC Liverpool pe site-ul oficial.

Luis Manuel Diaz este antrenor voluntar la singura şcoală de fotbal din Barrancas, un oraş cu aproximativ 38.000 de locuitori, unde fiul său a debutat în fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.