Bărbatul care a a aterizat cu paraşuta pe teren duminică, în timpul meciului Sassuolo – Internazionale Milano, din Serie A, a primit interdicţie de acces la evenimentele sportive, informează football-italia.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paraşutistul în vârstă de 36 de ani venea, potrivit agenţiei Ansa, de pe aeroportul Campovolo, aflat în apropierea stadionului echipei Sassuolo. Bărbatul afirmă că a avut probleme şi a trebuit să aterizeze urgent, el adăugând că nu şi-a dat seama iniţial că “micul pătrat verde era un stadion”.

Bărbatul a primit interdicţie de acces la evenimentele sportive, dictate în cazul suporterilor care pătrund pe teren.

La meciul Sassuolo – Internazionale Milano, paraşutistul a ajuns pe gazon în minutul 43, cu puţin înainte ca Lukaku să înscrie un gol din penalti pentru oaspeţi. Timp de câteva secunde, nimeni nu a venit să îl scoată de pe teren pe bărbat, care a privit în jur nedumerit. Apoi, stewarzii l-au evacuat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.