Preşedintele clubului Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa este de aproape două săptămâni în cantonament şi a trecut cu brio de perioada grea a pauzei cauzate de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se împlinesc aproape două săptămâni de când echipa a intrat în cantonament. Lucrurile de mişcă în sensul bun. Băieţii au răspuns bine la efort. Suntem mulţumiţi. Nu am avut accidentări grave. Am reuşit să ne aducem înapoi în Iaşi şi jucătorii străini. Cred că suntem chiar mai buni decât campioana României, pentru că noi am reuşit să-l aducem pe Klimavicius din Lituania. Ştiţi foarte bine traseul lui, de la Vilnius la Riga cu o noapte la Oslo, iar a doua zi Bucureşti – Cluj – Iaşi. Mai avem un singur jucător de recuperat, care să vină din Anglia. Altfel lucrurile merg foarte bine. A fost o perioadă grea prin care jucătorii au trecut cu brio. Aşteptăm cât de repede să avem o decizie oficială privind acele protocoale medicale”, a spus Paraschiv.

El a menţionat că îşi doreşte ca meciurile echipei Poli Iaşi să fie programate la ore “decente”. “Am o rugăminte pentru televiziuni. Mi-aş dori ca Liga I să fie prioritară. Echipa noastră va juca din trei în trei zile şi ne-am dorit tare mult să fie programate meciurile la ore decente, să nu fie căldură foarte mare”.

Paraschiv a precizat că au semnat prelungiri aproape toţi jucătorii, inclusiv cei împrumutaţi. “Mulţumesc echipei FCSB, toţi trei jucătorii împrumutaţi au semnat până la finalul sezonului. Mai avem doar trei-patru jucători care să semneze”.

Oficialul clubului din Liga I este de părere că jucătorii ar respecta protocolul medical dacă s-ar decide ca ei să nu mai stea în cantonament: “În mod cert cantonamentul nu ne mai ajută în acest moment. Cred că sunt jucători profesionişti, îşi dau seama că este vorba de sănătatea lor şi sunt convins că vor respecta protocoalele medicale”.

Poli Iaşi este într-o situaţie grea din punct de vedere financiar şi are datorii de aproximativ un milion şi jumătate de euro, a adăugat Paraschiv. “Din punct de vedere financiar suntem într-o situaţie grea, încercăm să rezolvăm luna februarie pentru jucători. Nu suntem într-o situaţie extraordinară, dar sperăm ca lucrurile să meargă pe o pantă cât mai bună. În jur de un milion şi jumătate de euro sunt datoriile”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.