Tehnicianul Corneliu Papură a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Poli Iaşi, scor 5-2, că jocul a fost unul ciudat, pe care Universitatea Craiova l-ar fi putut controla mult mai bine, însă este pozitiv faptul că echipa sa a marcat cinci goluri în deplasare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci puţin ciudat, pentru că puteam să-l controlăm mult mai bine, să nu avem acea sincopă la 3-0. În anumite faze nu am fost foarte concentraţi şi am primit două goluri, fapt ce ne putea costa. E foarte bine că am arătat un moral puternic şi am reuşit să înscriem încă două goluri. Este un lucru pozitiv că am reuşit cinci goluri în deplasare, cred că în seara asta am meritat să câştigăm”, a spus Papură la conferinţa de presă de la finalul partidei.

Formaţia Univerrsitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

Gazdele au marcat prin Frăsinescu ’52 şi De Iriondo ’69. Pentru Universitatea Craiova au înscris Niţu ’10, Cicâldău ’16 (penalti), Bălaşa ’22, Bancu ’82 şi Koljic ’88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.