Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Poli Iaşi va fi unul foarte dificil, el menţionând că formaţia sa nu este favorită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci dificil, echipa adversă vine după două înfrângeri. Nu cred că vreo echipă este favorită. Trebuie să fim concentraţi, să intrăm cu aceeaşi atitudine pe care am avut-o în meciurile pe care le-am jucat. Este un meci complicat, cu o echipă care are mari probleme dacă nu câştigă. Pentru ei orice punct este important. Sperăm că vom reuşi să facem un meci bun şi să câştigăm. Ne aflăm pe un drum bun, după două victorii. Nu consider absolut deloc că pornim ca favoriţi, consider că va fi un meci foarte, foarte greu. E genul de meciuri în care dacă te consideri superior eşti într-o mare eroare. Le cer tocmai de aceea jucătorilor să fie concentraţi şi să avem atitudine în teren”, a spus Papură.

Corneliu Papură a precizat că speră ca arbitrajul să nu influenţeze sub nicio formă deznodământul meciului.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia Politehnica Iaşi, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.