Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat miercuri seară, după ratarea calificării în semifinalelor Cupei României, că formaţia sa a plătit la confruntarea cu Poli Iaşi pentru faptul că s-a relaxat şi a fost “naivă” la ultima fază de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă, nu este normal să începem aşa meciul. După 2-0 ne-am revenit. Aşa este fotbalul, ne-am relaxat, dacă te relaxezi poţi primi gol şi să plăteşti. Noi în seara asta am plătit cash. Am revenit de la 2-0, am pus presiune, adversarul nu a contat în repriza a doua pe atac, dar am fost naivi la ultima fază să primim gol, asta a fost deranjant”, a spus Papură la Digi Sport.

Formaţia Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2. Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria.

Au marcat Breeveld ’13, ‘90+2, Horşia ’42 pentru învingători şi Nistor ’54 (penalti), ’90 pentru Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.