Formaţia PAOK Salonic a câştigat Cupa Greciei pentru prima dată după 14 ani, după ce a învins, sâmbătă, în finala disputată la Volos, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa AEK Atena, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Biseswar '24 şi Pedro Henrique '81, în timp ce pentru învinşi a înscris Christodoulopoulos, în minutul 27.

PAOK Salonic a câştigat pentru a cincea oară în istorie Cupa Greciei, după ce s-a mai impus în sezoanele 1971/1972, 1973/1974, 2000/2001 şi 2002/2003.

Înainte de începerea meciului au avut loc ciocniri violente între suporterii celor două formaţii pe străzile din apropierea stadionului. Aceştia s-au bătut cu scaune, bucăţi de lemn şi de fier, iar presa elenă a scris că poliţia a fost depăşită de situaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.