Fundaşul dreapta Tendayi Darikwa consideră că portarul Costel Pantilimon este un jucător important al echipei Nottingham Forest şi ar trebui mai degrabă lăudat, decât criticat de fani pentru prestaţiile sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimile şapte meciuri din Championship, Pantilimon a fost învins doar în două. Însă la Birmingham, Pantilimon a primit cinci goluri, în întâlnirea Aston Villa - Nottingham Forest, scor 5-5. Internaţionalul român a fost ţinta preferată a criticilor fanilor "pădurarilor", chiar şi în partidele în care nu a luat gol. Cu toate acestea, colegii şi managerul Aitor Karanka au încredere în portarul lor.

"În general, performanţa defensivei noaste a fost decentă, a fost bună. Costel e în poartă şi o menţine intactă. Dacă nu primeşte gol, nu ştiu ce ar vrea lumea să facă el. În meciul cu Villa a fost un rezultat ciudat, dar cu Ipswich a înregistrat o altă partidă fără gol primit şi sper să o mai facă. Este capabil de asta. Avem a treia defensivă, după numărul de goluri primite, iar statistica nu minte. Este important să construim o bază solidă şi sper să avem cât mai multe meciuri fără gol primit şi să marcăm în acelaşi timp", a declarat Darikwa, pentru Nottingham Post.

Sâmbătă, Nottingham Forest, cu Pantilimon în poartă, ca în toate cele 20 de etape ale campionatului de până acum, a învins, acasă, cu 2-0, ultima clasată, Ipswich Town. Cu acest rezultat, "pădurarii" au urcat pe locul 5 în clasament, de baraj pentru promovare, cu 34 de puncte, la şase puncte de liderul Norwich City.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.