Palmeiras a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Vasco da Gama şi a câştigat al zecelea titlu de campioană a Braziliei, cu o etapă înaintea finalului campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deyverson, în minutul 72, a adus succesul echipei antrenate de Luiz Felipe Scolari.

După 37 de etape, Palmeiras are 77 de puncte, cinci peste ocupanta locului secund, Flamengo (72), care este sigură de această poziţie, Internacional, clasată pe locul 3, având 68 de puncte.

Scolari, campion mondial ca selecţioner al Braziliei, în 2002, şi finalist al Euro-2004, cu naţionala Portugaliei, a preluat conducerea tehnică a echipei Palmeiras, la 27 iulie, pentru un al treilea mandat. Atunci, formaţia din Sao Paulo era pe locul 7 în Serie A, cu 23 de puncte în 15 etape, la opt puncte de liderul Flamengo.

Cu Palmeiras, Scolari a mai câştigat Copa Libertadores în 1999 şi Cupa Braziliei, în 1998 şi 2012.

Precedentul succes al acestei formaţii în campionatul brazilian a fost înregistrat în 2016. Anul trecut, titlul a fost câştigat de Corinthians, care în acest moment ocupă locul 12.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.