Fotbalistul Paablo Mari, rănit în atacul de joi de la un centru comercial din Milano, a fost operat vineri cu succes, a anunţat clubul Monza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mari, în vârstă de 29 de ani, a fost spitalizat joi seară, conştient şi cooperant după ce a fost rănit la spate cu un cuţit. “Totul este în regulă”, a precizat AC Monza.

Vineri, el a fost operat la un spital din Milano, intervenţia constând în reconstrucţia a doi muşchi. Operaţia aa decurs bine şi jucătorul va rămâne în spital două sau trei zile.

După externare, va începe recuperarea, care va dura cel puţin două luni.

Pablo Mari a postat un mesaj pe Instagram după operaţie: “După momentul greu de ieri, atât eu cât şi familia mea vrem să anunţăm că din fericire suntem cu toţii bine, în ciuda circumstanţelor, şi vrem să mulţumim pentru toate mesajele de susţinere şi afecţiune pe care le-am primit. În plus, vrem să transmitem condoleanţe şi multă putere familiei şi prietenilor persoanei care a decedat şi dorim sincer ca toţi cei răniţi să se facă bine cât mai curând posibil.

 

Joi, un bărbat de 46 de ani cu probleme psihice a atacat mai multe persoane cu un cuţit într-un centru comercial din Milano. O persoană a murit şi altele, între care şi Mari, au fost rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.