Pariurile sportive au devenit din ce în ce mai accesibile. Hai să profităm de acest lucru. Ţinând cont de câteva sfaturi, vom putea ajunge la câştiguri frumuşele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sfaturi de urmat în funcţie de sportul preferat

Alege-ţi cu grijă sursele de unde primeşti sfaturi. Opiniile despre anumite ponturi ale diferitor oameni sunt plauzibile doar în cazul în care acestea au informaţii concrete din sportul respectiv. Spre exemplu, o persoană care a pariat toată viaţa sa pe fotbal din Liga 1 şi din Primera Division nu va şti cum funcţionează lucrurile în Franţa. În aceeaşi ordine de idei, un fan înfocat al baschetului nu va şti cum să dea sfaturi despre meciurile de fotbal.

Un site foarte bun unde cei care pun strategii de pariere şi ponturi chiar au habar despre ce vorbesc este ponturi-bune.ro. Vei găsi acolo câteva articole foarte interesante care te vor ajuta să câştigi din ce în ce mai mult.

Număr foarte mare de surse

Uneori ai nevoie de un simplu pronostic pentru un meci din Champions League. Alteori, parcă vrei ceva mai mult. Poate câte ceva despre un meci de baseball sau despre un joc din NBA. La fel ca în industria ştirilor, toată schema este să ştii să te informezi. Când vrei să vezi ce este în mintea unui parior profesionist care din asta trăieşte, ai nevoie de bloguri, de postări şi de articole. Astfel legătura este una mult mai strânsă şi înţelegi mult mai bine rădăcinile acelor pronosticuri. Şi slavă Domnului, sunt atâtea bloguri unde oamenii cu experienţă îşi împărtăşesc pronosticurile.

Sfatul nostru este să ai grijă de unde te informezi. Caută cât mai multe surse, încearcă pronosticurile de la cât mai multe persoane şi vezi care funcţionează.

Pariază pe site-uri aprobate de ONJN

ONJN (Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc) este o agenţie care se ocupă cu aprobarea şi înregistrarea caselor de pariuri din ţara noastră. Orice casă de pariuri care nu se află pe lista agenţiilor omologate de către ONJN trebuie evitată, întrucât acestea pot avea mari probleme la depunerile şi retragerile de fonduri. Ba chiar mai mult, folosirea acestora poate atrage amenzi usturătoare datorită faptului că nu figurează în bazele de date ale ANAF-ului.

În general, site-urile care nu au fost omologate de ONJN nu pot fi accesate din ţara noastră, însă filtrele mai dau greş uneori. Recomandarea noastră este ca de fiecare dată când dai de vreo agenţie de pariuri care pare suspectă să verifici lista pe site-ul ONJN. Poţi avea o mare surpriză…

Ei bine, acestea au fost câteva dintre sfaturile noastre. Siguranţa trebuie să fie pe primul loc, mai ales că internetul a devenit un loc atât de propice pentru oameni care nu prea-ţi vor binele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.