Mijlocaşul echipei naţionale a României, Ovidiu Hoban, a declarat, vineri seară, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 0-3, că nici în cel mai negru coşmar nu a visat că se va întâmpla aşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă aşteptam, nici în cel mai negru coşmar nu s-ar fi întâmplat aşa. Ei au fost mai buni, trebuie să recunoaştem acest lucru. Cât mai avem şanse matematice, ne vom agăţa de ele. Cred că încă mai avem şanse, sper ca pe viitor să ne concentrăm mai bine şi să facem mult mai multe. Noi avem jucători cu experienţă, trebuia să fim mult mai concentraţi. Îmi pare rău pentru incidentele care au fost în tribune, noi avem mare nevoie de suporterii noştri. E simplu ce avem de făcut, trebuie să reparăm greşelile. Ne aşteptăm la critici, vor fi îndreptăţite. Noi mergem înainte, e doar o bătălie, vom continua războiul" , a spus Hoban, conform dolce-sport.ro

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki '11 şi Lewandowski '83 (penalti), '90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.