UEFA l-a delegat la centru pe arbitrul Ovidiu Haţegan la meciul Benfica Lisabona - Bayern Munchen, din etapa a III-a a Grupei E a Ligii Campionilor, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din brigadă mai fac parte asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, precum şi al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR vor fi Paulus van Boekel şi Jochem Kamphuis, ambii din Olanda.

Meciul de la Lisabona va avea loc, miercuri, de la ora 22.00.

Tot în această rundă din Liga Campionilor va arbitra şi brigada condusă de Istvan Kovacs şi din care mai fac parte Vasile Marinescu, Ovidiu Artene şi Marian Barbu. Aceştia vor conduce partida Club Brugge – Manchester City de marţi, de la ora 19.45.

România va mai avea un reprezentant în cea mai importantă competiţie a cluburilor de pe continent. Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA, va fi observator de arbitri la meciul Barcelona – Dinamo Kiev, miercuri, 20 octombrie, de la 19.45. Acesta va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.