Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial, joi, în funcţia de antrenor principal al FC Dinamo, el declarând că va face tot ce este posibil pentru ca echipa să ajungă din nou acolo unde îi este locul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o onoare imensă şi o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă Dinamo nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil al clubului. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine şi suporterilor, + că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul. Nu va fi uşor, dar sunt convins că atunci când munceşti foarte eficient şi pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcţia bună. Înţeleg responsabilitatea care este pe umerii mei, dar sunt pregătit şi sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul”, a spus Burcă.

În conferinţa de presă de joi a fost prezentat şi noul administrator oficial, Vlad Iacob. “Sunt conştient de responsabilitatea uriaşă care cade pe umerii mei. E un moment dificil, atât pe plan sportiv cât şi prin prisma reorganizării judiciare. Însă situaţia nu este una dramatică. Aşteptăm alături de noi investitori, parteneri comerciali şi mai ales fanii”, a afirmat Iacob.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.