Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că formaţia sa a meritat victoria, deoarece a jucat mai bine decât adversarii. El a menţionat însă şi că echipa sa poate juca şi mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am fost mult mai buni decât ei. Am făcut o greşeală în repriza a doua, ne-am retras. Cred că putem juca mult mai bine, avem calitatea ca să ne creăm ocazii mai uşor. Şi adversarii au avut momentele lor. Per total merităm victoria, am jucat mai bine. Sunt mulţumit de rezultat, dar cred cu adevărat că putem juca mai bine”, a spus Ouzounidis.  

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ’88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.