Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, duminică seară, după meciul cu Academica Clinceni, pierdut cu scorul de 0-1, că acest rezultat este unul corect, având în vedere greşelile făcute de formaţia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am primit ce am meritat, nu am jucat. Rezultatul este corect. Nu am făcut jocul nostru, am făcut greşeli şi merităm înfrângerea. Nu am făcut ceea ce am pregătit înaintea meciului. Am pierdut multe mingi. Nu suntem cum eram înainte. Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici”, a spus Ouzounidis.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru a declarat că  Academica Clinceni a arătat un fotbal bun şi că speră ca acesta să fie un nou început. “Le-am spus multe jucătorilor şi astăzi, şi acum două zile. Mă bucur că au reacţionat, că au reuşit să pună în practică şi să revină la jocul pe care îl prestam în campionatul regulat. Asta este echipa pe care o recunosc. Sper ca aceste meciuri să fie un nou început pentru noi. Îi felicit pentru modul în care au abordat acest meci. Mâine vor avea o zi liberă, o considerăm ca o primă”, a afirmat Poenaru.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. A marcat Marius Constantin ’54 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.