Antrenorul CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, miercuri, că echipa lui poate juca mai bine decât în victoria obţinută în faţa campioanei CFR Cluj, scor 2-1, obţinută pe terenul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi un meci bun pentru ambele echipe, ei au pierdut ultimul joc, noi l-am câştigat, asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vor dori să câştige, să fie aproape de vârful clasamentului. Mă aştept la un meci bun. Cred că putem juca mai bine decât ultimul meci. Am câştigat, am fost important să luăm cele trei puncte, dar cred că putem juca mai bine. Cred în jucătorii mei, în echipa mea, cred că putem face lucrurile mai bine pe teren. Astfel de meciuri îţi dau mai multă încredere, dacă obţii rezultatul pe care ţi-l doreşti. Sper să dăm tot ce avem mai bun ca să câştigăm. Bineînţeles că adversarul este o echipă foarte bună, sunt pe primul loc în acest moment, asta înseamnă că dacă vrem să rămânem acolo, sus, avem nevoie să încercăm să câştigăm acest meci. Cu atâtea partide, e normal ca toate formaţiile să aibă jucători accidentaţi. E o perioadă dificilă pentru toate echipele. Când joci la fiecare două, trei zile, nu ştii cum va fi situaţia jucătorilor. Sper să fim pregătiţi pentru acest meci", a declarat Ouzounidis.

Universitatea Craiova va evolua, joi, de la ora 19.45, pe teren propriu, cu FCSB, în etapa a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.